Door de Lock Down omtrent het COVID-19 virus zijn wij genoodzaakt anders te werken. Lees hier wat er veranderd.
Bio best grondroofmijt tegen alle bodeminsecten

Bio best grondroofmijt tegen alle bodeminsecten

Bio best roofwantstegen trips

Bio best roofwantstegen trips

Bio best nematodentegen varenrouwmug

Bio Best Nematoden tegen varenrouwmug
€ 33,55
Levertijd 1-3 werkdagen
SKU
3456
Cityplants.nl verkoopt alleen de bestelkaarten via de webshop. Wij leveren dus NIET het eindproduct ( levende beestjes). Na ontvangst kaart, kunt u deze thuis invullen en desgewenst op datum laten leveren op een adres naar uw keuze. Gelieve de instructies op de kaart goed door te nemen bij ontvangst. Voor info neemt u gerust contact op.

De varenrouwmug is een 5 mm groot, zwart vliegje. Komt meestal in grote aantallen voor en legt haar eitjes in potgrond. De 5 mm grote, witdoorschijnende larven overleven in potgrond en tasten het wortelstelsel van de plant aan. Daarbij worden ook vaak ziektekiemen overgedragen. Door de vraatschade aan de wortels gaat de plant bladeren laten hangen en kan de plant zelfs volledig verwelken.

 

Natuurlijke vijand: Nematoden

De nematoden Steinernema sp. tegen de varenrouwmug zijn met het oog niet-waarneembare aaltjes, die in de potgrond de larven van de varenrouwmug opzoeken en binnendringen, waarbij een bacterie afgescheiden wordt die de larve van de varenrouwmug doodt. Tevens leggen de aaltjes hun eitjes in de larve van de varenrouwmug. Vanaf een minimale potgrond temperatuur van 13°C zijn de aaltjes optimaal actief. De aaltjes worden in een kleisubstantie geleverd, welke opgelost dient te worden in ca. 20 liter water en dan uitgegoten wordt in de grond.
 
Alleen Nederland en eigen risico ivm post!
Meer informatie
merk Bio Best
Levertijd
Levertijd 1-3 werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bio best nematodentegen varenrouwmug
Uw waardering