Door de Lock Down omtrent het COVID-19 virus zijn wij genoodzaakt anders te werken. Lees hier wat er veranderd.
Bio best nematodentegen varenrouwmug

Bio best nematodentegen varenrouwmug

Bio best sluipwesp tegen witte vlieg

Bio best sluipwesp tegen witte vlieg

Bio best roofwantstegen trips

Bio Best Roofwants tegen trips
€ 35,15
Levertijd 1 werkdag
SKU
3457
Cityplants.nl verkoopt alleen de bestelkaarten via de webshop. Wij leveren dus NIET het eindproduct ( levende beestjes). Na ontvangst kaart, kunt u deze thuis invullen en desgewenst op datum laten leveren op een adres naar uw keuze. Gelieve de instructies op de kaart goed door te nemen bij ontvangst. Voor info neemt u gerust contact op.

Tripsen zijn gevleugelde insecten en zijn nog geen millimeter groot. De larven zijn beweeglijk en beginnen dadelijk na het uitkomen met het eten van bladweefsel aan de onderkant van het blad. Door het leegzuigen van plantecellen ontstaan zilvergrijze vlekken op de bladeren, waarop zwarte puntjes (de uitwerpselen) te zien zijn. Bij hogere dichtheden treedt ook schade op aan bloem of vruchten. Tripspopulaties kunnen zich op korte tijd zeer snel ontwikkelen.

 

Natuurlijke vijand: Roofwants

De roofwants Orius is een afgeplat insect van ca. 3 mm groot met een typisch lange steeksnuit. Deze beweeglijke veelvraat voedt zich met alle stadia van de trips. Wanneer geen trips voorkomt, voedt ze zich ook met pollen en andere insecten, zoals wittevlieg, luis en spint. Bij hoge dichtheden van de prooi doden ze meer dan ze werkelijk als voedsel nodig hebben. Deze roofwantsen worden geleverd in verpakkingen, goed voor een bestrijding van 50 m2.
Meer informatie
merk Bio Best
Levertijd
Levertijd 1 werkdag
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bio best roofwantstegen trips
Uw waardering