We zijn vanaf heden op Zaterdag gesloten!

Cityplants 

Het Bedrijf

Welkom bij Cityplants. Wij staan bekend als een snelle en professionele Webwinkel, welke in heel Europa pakketzendingen verzorgd. Wij beschikken over een ruim assortiment aan producten waarmee we iedere klant kunnen bedienen, groot of klein, dichtbij of verweg.

Aangezien iedere situatie andere wensen met zich mee brengt, maken wij van Cityplants jou de keuze wat makkelijker.

Zoek je naar een goede prijs, maar wil je niet inleveren op service of kwaliteit, dat is waar Cityplants voor pleit!

 

Cityplants wordt ondersteund door een eigen ontwikkeling- en productieafdeling. Topshield Pro is daar een onderdeel van en heeft ruim 5 jaar ervaring in het ontwikkelen van breedtestralers. Topshield Pro staat voor kwaliteit en diversiteit. De Topshield Pro concepten zijn ontwikkeld met als doel stressfactoren veroorzaakt door de HPS lamp, zoals overbelichting en warmtestraling, te minimaliseren.

 

De ontwikkelingafdeling is intensief bezig met het verbeteren van het bereik en de effectiviteit van de Topshield Pro producten. De Topshield Pro producten zijn ontworpen om ook in lage ruimtes of bij onvoldoende werkhoogte licht- en warmtestress te kunnen beheersen.

 

De praktijk heeft bewezen dat een HPS lamp op enkel centimeters boven het werkoppervlak, met het Topshield Pro concept, verkomen kan worden. De Topshield Pro breedtestralers worden gemaakt van aluminium met een hoge lichtreflectie waaraan, indien men lichtstress door onvoldoende afstand wil terug dringen, een warmteschild en een koelventilator gemonteerd kunnen worden.

 

We maken instapmodellen die eenvoudig te monteren zijn. Daarnaast maken we unieke en complexe reflectie kappen met een lichtreflectie van 98 %. Door de grote afmetingen van de Topshield Pro breedtestralers bestaat de kans dat uit voorraad te leveren producten niet binnen uw situatie passen. Wij kunnen een reflectie kap maken die aan de door u specifiek gestelde eisen of situatie voldoet.