Door de Lock Down omtrent het COVID-19 virus zijn wij genoodzaakt anders te werken. Lees hier wat er veranderd.
Bio best grondroofmijt tegen alle bodeminsecten

Bio best grondroofmijt tegen alle bodeminsecten

Bio best gaasvlieg tegen bladluis 5 st. p/ zak

Bio Best Gaasvlieg tegen bladluis
€ 35,15
Levertijd 1-3 werkdagen
Nog 1 beschikbaar
SKU
3453
Cityplants.nl verkoopt alleen de bestelkaarten via de webshop. Wij leveren dus NIET het eindproduct ( levende beestjes). Na ontvangst kaart, kunt u deze thuis invullen en desgewenst op datum laten leveren op een adres naar uw keuze. Gelieve de instructies op de kaart goed door te nemen bij ontvangst. Voor info neemt u gerust contact op.

Chrysopa carnea kan in verschillende groenten-, fruit- en sierteeltgewassen worden ingezet tegen verschillende soorten bladluizen. Ook andere insecten zoals trips, spint, wittevlieg, kleine rupsen, vlindereieren en wolluis versmaadt hij niet. Vooral in teelten waar de temperatuur en/of relatieve vochtigheid sterk kan wisselen zal Chrysopa geen problemen kennen.

 

Aangezien de larven niet kunnen vliegen, moeten zij hun prooi via de kortst mogelijke weg kunnen bereiken. Het is daarom belangrijk om de larven uit te zetten in de nabijheid van hun prooi. Toch is een larve in staat om voor het volwassen worden 4 tot 5 km af te leggen. Het voordeel van het gebruik van larven is de zeer snelle werking. Daarnaast onderscheidt men de regelmatige behandeling van ganse teelten en de behandeling van haarden, vooral dan bij bladluizen.

De snelle bestrijding van haarden kan het gevaar op infectie voor de ganse teelt beduidend verkleinen. Men mag echter niet verwachten dat men een populatie kan opbouwen met gaasvliegen. Nadat de adulten uit de poppen verschijnen, verlaten ze meestal de kas. De larven van Chrysopa worden per 500 stuks geleverd in kartonnen honingraatplaatjes (multicellen), bedekt met fijn gaas. Eventueel kort te bewaren bij 6-10°C en RV>85%.

Meer informatie
merk Bio Best
Levertijd
Levertijd 1-3 werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bio best gaasvlieg tegen bladluis 5 st. p/ zak
Uw waardering