Door de Lock Down omtrent het COVID-19 virus zijn wij genoodzaakt anders te werken. Lees hier wat er veranderd.
Ray-jet slang 4mm 100cm

Ray-jet slang 4mm 100cm

Verbindingstuitje 4-6mm

Verbindingstuitje 4-6mm

Rayjet sproeipen 18 ltr. / uur

Rayjet sproeipen 18 ltr. / uur
€ 0,70
Levertijd 1-3 werkdagen
SKU
1854
De Rayjet sproeipen is de oplossing voor een gelijkmatig watergift over het gehele oppervlak van alle losse substraten. Onder alle omstandigheden blijft een egaal sproeipatroon zichtbaar. Irrigatie van grotere potten, containers, biologische teelten en volle grond.

 

Belangrijke kenmerken


  • Gelijkmatige waterverdeling over het oppervlak van de substraten, voor elke afmeting emmer of container;
  • De robuuste sproeipen kan probleemloos rechtop in het substraat gestoken worden;
  • Minimale verstoppingskans, ook in recirculatie systemen;
  • Geen nevelvorming tijdens het watergeven ;
  • Lage voordruk benodigd van 0,8 bar, waardoor toepasbaar in standaard kraanvakken;  Minimale onderlinge watergiftverschillen;
  • Met de horizontale aansluiting blijft het druppelslangetje kort aan de grond waardoor het gevaar van doorknippen en lostrekken praktisch niet meer voorkomt.


Modellen en types 
De sproeipen wordt vervaardigd uit een zwarte PP kunststof en met de Rayjet geassembleerd. Door de geautomatiseerde productie is een hoge bedrijfszekerheid en kwaliteit gegarandeerd. De sproeipen heeft een uniek ingebouwd beveiligingsmechanisme (vortex) om het verstoppingsgevaar tot een minimum te beperken. Het vortex mechanisme en de sproeiermond zorgen samen voor de gelijkmatige en continue watergift zonder nevelvorming. Het voedingswater wordt door een 12-tal waterstraaltjes uit de sproeiermond verdeeld over het gehele oppervlak.

De sproeipen is totaal 21,5 cm hoog, de afstand van de sproeiermond tot de punt van de sproeipen is 19 cm. Door de steekpen dieper in het substraat te steken wordt het oppervlak dat besproeid wordt kleiner, met deze hoogte verstelling is het besproeibare oppervlak instelbaar. (zie tabel 1) Door de conische press-fit verbinding op de pen en in de haakse connector, is de montage gemakkelijk en waterdicht.

De horizontale aansluiting is uitgevoerd met een uitwendige conische schroefdraad. Wij adviseren voor een juiste montage van schroefdraadaansluiting in het PE slangetje, de slanguiteinden vooraf te verwarmen met warm water van ± 40°C. Hierdoor gaat de montage veel makkelijker.

Watergift 
Nominale watergift: 18 l/u bij 0,8 bar voordruk 
Werkgebied: 0,8 tot 2,5 bar 
Werkdruk: 0,8 bar

 

 

Druk Waterafgifte Sproeidiameter
0,8 18 l/u 80 cm
1,0 21 l/u 110 cm
1,5 25 l/u 140 cm
2,0 30 l/u 160 cm
Meer informatie
merk Cityplants
Levertijd
Levertijd 1-3 werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rayjet sproeipen 18 ltr. / uur
Uw waardering