Door de Lock Down omtrent het COVID-19 virus zijn wij genoodzaakt anders te werken. Lees hier wat er veranderd.
Plagron Sugar Royal 1 ltr

Plagron Sugar Royal 1 ltr

Plagron Sugar Royal 250 ml

Plagron Sugar Royal 250 ml

Plagron Sugar Royal 100 ml

Plagron Sugar Royal 100 ml
€ 10,95
Levertijd 1-3 werkdagen
SKU
8718104122895
Inhoud: 100 ml.
Sugar Royal is een krachtige biologische stimulator op basis van aminozuren. Het stimuleert de productie van bladgroen en hierdoor de vorming van hars / kristallen. Deze zorgen voor de beste geur en smaak en de werkzaamheid wordt verhoogd...
 
 Enkele toegepaste aminozuren hebben hetzelfde effect als droogtestress in de laatste weken van de bloeifase. Bij droogtestress krijgt de plant de indruk dat hij verdroogt waardoor hij versnelt afrijpt en zich beschermt tegen uitdroging door meer hars / kristallen aan te maken. Sugar Royal heeft hetzelfde voordeel als droogtestress, zonder het risico dat de plant te weinig water krijgt. Afhankelijk van de ontwikkeling zal de plant een week eerder geoogst kunnen worden. We adviseren om Sugar Royal altijd te combineren met Green Sensation. Deze bevat in tegenstelling tot Sugar Royal namelijk enzymen en fosfor en kalium om de vruchten compact en hard te maken.

Toepassing:
Bevordert de aanmaak van hars / kristallen.

Kenmerken:
  • Beste geur en smaak
  • Verhoogde werkzaamheid 
  • Meer gewicht

Samenstelling:
Water, aminozuren (alanine, arginin, asparagin, cysteine, glutaminen, glycine, histidine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, phenylalanine, proline, serine, threonine, tryptophan, tyrosine, valine). Organische NPK-meststof  (9-0-0). 8,5% Stikstof totaal (N) waarvan 8,5% organische gebonden stikstof.

Informatie voor gebruikers USA, aangaande zware metalen, klik hier.

Gebruiksaanwijzing:
Voor gebruik goed schudden. Maximaal 2 ml Sugar Royal toevoegen per 1 liter water (1:500). Giet deze voedingsoplossing wekelijks bij de plant. Gebruik Sugar Royal vanaf de laatste twee weken van de groeifase tot één week voor het einde van de bloeifase.
8718104122895
Meer informatie
EAN code 8718104122895
merk Plagron
Productlijn Plagron Universal
Levertijd
Levertijd 1-3 werkdagen
Inhoud Liters 100 ml
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Plagron Sugar Royal 100 ml
Uw waardering