We zijn vanaf heden op Zaterdag gesloten!
Geni pH- Bloom 59% 1 liter UN 1805 fosforzuur 8,111, (E)

Geni pH- Bloom 59% 1 liter UN 1805 fosforzuur 8,111, (E)

Geni Silicium OSA 250 ml HS310100

Geni Silicium OSA 250 ml HS310100

Geni Silicium OSA 1 ltr HS3 10100

€ 117,47
1 week
SKU
120165

Geni Silicium is een Unieke organische biomix van natuurlijke micro-elementen. Aangevuld met opneembaar Ortho silicium zuur (OSA) en

voedingsstof & stress manager (Si).

Geni Silicium zorgt voor een perfecte opname van de  groei en bloei, maakt dikkere en stevigere celwanden én verbeterd het natuurlijke afweersysteem.

 

Door Geni Silicium zullen de planten zich beter ontwikkelen tegen ziekten zoals: schimmels, insecten,  virussen, nematoden, etc. Zout en water stress situaties en andere stressfactoren zoals hitte en kou.

 

Geni Silicium  zorgt ervoor dat de planten alle voedingsstoffen uit de bodem opneemt waardoor het beter en sneller wortelt en groeit.

Planten worden gezonder, ontwikkelen dikkere en stevigere stammen én groenere bladen hetgeen wat belangrijke factoren zijn voor een goede oogst. 

 

Geni Silicium kan indien gewenst met iedere vloeibare voeding meegeven worden.

 

Voordelen

Geni Silicium is een unieke samenstelling van snel opneembare stoffen. Geni Silicium verhoogt het afweersysteem van de plant door activering van het immuunsysteem. De celwanden worden steviger met als gevolg dat de gevoeligheid voor ziektes afneemt. Geni Silicium beperkt ook de waterverdamping van de plant waardoor ze beter bestand is voor stressfactoren zoals hitte en kou, water en zout-stress. Blad en plant worden groener, gezonder en steviger wat een positieve invloed heeft op de oogst.

 

Gebruiksaanwijzing 

Bij iedere waterbeurt  10-20 ml Geni Silicium op 100 liter lauwwarm water (kamertemperatuur) toevoegen zie hiervoor Geni schema de gewenste dosering niet overschrijden.

 

Belangrijk 

Altijd eerst Geni Silicium in de juiste hoeveelheid water oplossen voordat u de andere voedingen hier bij mengt! het voedingsvat binnen 2 dagen opmaken en reinigen. Schudden voor gebruik en buiten bereik van kinderen houden en op een koele, donkere en vorstvrije plek bewaren. 

Meer informatie
merk Cityplants
Levertijd
Levertijd 1-3 werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Geni Silicium OSA 1 ltr HS3 10100
Uw waardering