Door de Lock Down omtrent het COVID-19 virus zijn wij genoodzaakt anders te werken. Lees hier wat er veranderd.
CO2 Controller ( Maxi Controller met CO2 sensor)

CO2 Controller ( Maxi Controller met CO2 sensor)

Dimlux Co² Sensor

Dimlux Co² Sensor

Dimlux extreme series 230v (cable) 600w

Dimlux extreme 600 watt 230V dim button
€ 159,70
1 week
SKU
Air2-342
De hoogste output, oftewel lichtopbrengst,  door de overdrive techniek ( lumen boost ). Geschikt voor 400 en 600 Watt lampen,  kiezen hoeft niet meer ( dit is met name  handig voor beginners ). Het grootste dim bereik van alle digitale  ballasten.  Traploos dimbaar (in plaats van enkele stappen)

 

Diagnose leds geven aan of de ballast aanstaat, stand-by is of in storing is. In geval van storing geeft de Dimlux ook aan wat voor storing het betreft (bijvoorbeeld een slecht contact).

 

Het meest stille systeem. Geen trillende of zoemende (digitale) ballast en geen zoemend en/of klapperend relais bij aan- en uitschakelen.
Geschikt voor MH en HPS lampen. Brandveilig!!! De ingebouwde processor bewaakt de verbinding tussen de ballast en de lamp continu en schakelt bij een slecht contact of kortsluiting de ballast direct uit. Normaal blijft een ballast doorstarten met 5000 volt waardoor brand kan ontstaan (met voltages van deze omvang worden materialen zo heet dat zelfs metalen smelten).

 

Bij een normale ballast zakt bij een lagere voedingsspanning automatisch de lichtopbrengst mee. Als u bijvoorbeeld 220V voedingsspanning heeft, in plaats van 230V, neemt de lichtopbrengst met 11% af. Doordat de DimLux de voedingsspanning elektronisch verhoogt tot 230V heeft u altijd een stabiele en hoge lichtopbrengst.

 

De opgenomen stroom van de DimLux blijft altijd gelijk. Bij een normale ballast neemt met de tijd de opgenomen stroom toe terwijl de lichtopbrengst afneemt, de efficiëntie daalt dus extra snel. De opgenomen stroom kan dan oplopen tot wel 4 a 5 ampère continu voor een 600 Watt lamp (dit is hetzelfde verbruik als van een 1000 Watt lamp). De bekabeling is bij meerdere ballasten over het algemeen niet berekend op deze hoge stromen waardoor brandgevaar ontstaat.

Meer informatie
merk DimLux
Levertijd
Levertijd 1-3 werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dimlux extreme series 230v (cable) 600w
Uw waardering