Door de Lock Down omtrent het COVID-19 virus zijn wij genoodzaakt anders te werken. Lees hier wat er veranderd.
Canna Terra Professional Plus 50 ltr

Canna Terra Professional Plus 50 ltr

Canna Terra Professional 50 ltr

Canna Terra Professional 50 ltr
€ 7,90
Levertijd 1-3 werkdagen
SKU
8717524957766
Inhoud: 50 ltr
Terra Professional onderscheidt zich van andere aardesubstraten door zijn eerste klas uitgangsmateriaal, fijnheid van structuur en zuiverheid. Terra Professional is een organisch product, homogeen van structuur, 100% natuurlijk en vrij van schadelijke virussen of bodemziektes. Terra Professional heeft een complex water/luchtsysteem, dat de ideale omstandigheden vormt voor bijna iedere kweekvorm en is na gebruik uitstekend geschikt als grondverbeteraar.

Terra Professional Gebruiksaanwijzing

 

Watergift

 

Afhankelijk van de potgrootte, groeiomstandigheden en het groeistadium van de plant, de watergift afstemmen op de behoefte van de plant. Onder normale omstandigheden verdampen snel groeiende volwassen planten 4-6 liter vocht per dag, per m2.

 

Hoe groter de pot des te constanter het wortelmilieu. Zorg voor voldoende drainage, leg eventueel een laagje hydrokorrels op de potbodem, voor lucht en drainage.

 

Canna Terra Professional is een organisch product, homogeen van structuur, 100% natuurlijk en vrij van schadelijke virussen of bodemziektes. Canna Terra Professional heeft een complex water/luchtsysteem, dat de ideale omstandigheden vormt voor bijna iedere kweekvorm. Canna Terra Professional is na gebruik uitstekend geschikt als grondverbeteraar.

 

Het plastic verpakkingsmateriaal is 100% recyclebaar.
Bewaren op een donkere koele plaats boven 4º C.

8717524957766
Meer informatie
EAN code 8717524957766
merk Canna
Productlijn Canna Terra
Levertijd
Levertijd 1-3 werkdagen
Inhoud Liters 50 ltr
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Canna Terra Professional 50 ltr
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!