Door de Lock Down omtrent het COVID-19 virus zijn wij genoodzaakt anders te werken. Lees hier wat er veranderd.
Canna Hydro Vega A & B 1 ltr

Canna Vega Classic A & B 1 ltr

Canna Vega Classic A & B 5 ltr

Canna Hydro Vega A & B 5 ltr
€ 38,30
Levertijd 1-3 werkdagen
SKU
0753321680535
Inhoud: 5 ltr
In het begin van haar groei legt de plant de basis voor de uiteindelijke opbrengst. Kenmerken van een gezonde en krachtige groei zijn vitale groeischeuten en een weelderige wortelontwikkeling. Hydro Vega is speciaal ontwikkeld om optimaal tegemoet te komen aan de behoeften van de plant in deze fase.

 

Hydro Vega wordt toegepast op alle soorten inerte mediums. Een volledige opname van voeding en water is vanaf het begin van de teelt gegarandeerd. Dit komt omdat Hydro Vega rijk is aan direct opneembare stikstofverbindingen, hoogwaardige EDDHA- ijzerchelaten en sporenelementen.


Over Hydro

 

Jarenlang beproefd

 

Met CANNA Hydro voeding voor cannabisplanten is CANNA baanbrekend in het kweken op substraten. Bij substraatteelt wordt aarde vervangen door een inert groeimedium. Inerte groeimediums, zoals steenwol, bevatten geen voedingsstoffen. Hydro is dé voeding voor het kweken op inerte substraten. CANNA Hydro wordt vooral gebruikt op ‘run-to-waste’ systemen; dit zijn systemen waarbij het drainwater wordt afgevoerd. CANNA Hydro is sinds jaar en dag de meest gebruikte voeding in Nederland.

 

Precisie kweken

 

Met CANNA Hydro hebben kwekers optimale controle over wat hun planten aangeboden krijgen. Het is alsof de planten zijn aangesloten op een infuus. Dit vereist meer knowhow dan het kweken op bijvoorbeeld aarde. Doordat de voedingsopname beter geregeld kan worden, kunnen ook hogere opbrengsten worden behaald. Op deze wijze kan de plant direct worden bijgestuurd als er iets fout dreigt te gaan. Het is ook belangrijk dat er zich geen schadelijke ballaststoffen bevinden in de aangeboden voeding, omdat dit direct negatieve invloed zal hebben op de ontwikkeling van de plant. CANNA Hydro is uiteraard vrij van zulke stoffen.

 

Run-to-waste

 

Kweken op inerte mediums is in de tuinbouwsector van Nederland nog steeds dé manier van telen. Bij run-to-waste systemen loopt het voedingswater eenmalig langs de wortels, om vervolgens te worden afgevoerd. Dat betekent dat de voedingsoplossing de juiste samenstelling moet hebben.

 

Hoge opbrengsten

 

CANNA Hydro is een van de succesformules waarmee CANNA groot is geworden. Hydro maakt precisiekweken tot een zeer boeiend begrip. De groeiende ervaring van de kweker wordt met CANNA Hydro door de plant beloond met steeds vollere en dikkere toppen. Hierdoor zijn kwekers, oogst na oogst, enthousiast over hun resultaten.

 

Speciale HYDRO versies

 

CANNA heeft aparte Hydrovoedingen ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van een aantal specifieke cannabissoorten: de ‘Haze special’ en de ‘Roja’. Daarnaast is er, speciaal voor het Rotterdamse kraanwater, de ‘Rotterdam Special’.

0753321680535
Meer informatie
EAN code 0753321680535
merk Canna
Productlijn Canna Hydro
Levertijd
Levertijd 1-3 werkdagen
Inhoud Liters 5 ltr
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Canna Vega Classic A & B 5 ltr
Uw waardering