Door de Lock Down omtrent het COVID-19 virus zijn wij genoodzaakt anders te werken. Lees hier wat er veranderd.
Canna Cure geconcentreerd 5 ltr

Canna Cure geconcentreerd 5 ltr

Canna Cure Geconcentreerd 1 ltr

Canna Cure Geconcentreerd 1 ltr
€ 17,80
Levertijd 1 werkdag
SKU
0753321680962
Inhoud: 1 ltr
CANNACURE is het eerste product van CANNA dat plagen en meeldauw tegengaat en tegelijkertijd de groei van je plant stimuleert. CANNACURE is geïntroduceerd op de Spannabis beurs in februari 2011 en sindsdien al door vele gebruikers geprezen.

 

Effectief tegen plagen

 

CANNACURE is een groeistimulator met de bijzondere eigenschap dat het op een milieuvriendelijke wijze ook effectief is tegen plagen op de plant. Door het gebruik van CANNACURE kan de plant zich concentreren op het produceren van grotere bloemen en een hogere opbrengst gedurende de gehele teelt tot aan de oogst.

 

CANNA's Research Laboratorium heeft hiermee een uniek product gecreëerd met meerdere functies:

 

 • het is effectief tegen plagen door milieuvriendelijke fysieke eigenschappen
 • het dient voedingsstoffen toe via de bladeren en houdt de plant zo in optimale conditie

 

Fysieke werking

 

Door CANNACURE te spuiten breng je een tweede natuurlijke laag aan op je plant. Die zorgt ervoor dat de plant voedingsstoffen krijgt, terwijl ze ook nog steeds kan ademen. Daarnaast zorgt de kleverigheid van de laag ervoor, dat plagen eraan vast blijven plakken. Daardoor kunnen de plagen het blad niet meer aantasten en sterven ze af omdat deze geen voedsel meer kunnen krijgen. Het is daarom belangrijk dat de bladeren zowel aan de bovenkant als de onderkant bespoten worden.

 

Gebruiksadvies

 

Eenmaal per week preventief gebruik van CANNACURE zorgt ervoor dat plagen als spintmijt, bladluis, wolluis of witte vlieg je plant niet kunnen aantasten. Als je plant al is aangetast, gebruik CANNACURE dan om de plaag te verdrijven. Herhaaldelijk 1 keer spuiten per 3 dagen is voldoende om de plaag aan te pakken en ervoor te zorgen dat deze verdwijnt. Ook de schimmelziekte meeldauw krijgt op deze manier geen kans meer.

 

CANNACURE kan gebruikt worden vanaf het begin van de groei tot aan de oogst en is uitermate geschikt voor zowel eetbare als siergewassen. Door CANNACURE gedurende de gehele teelt te gebruiken voorkom je dat plagen net voor de oogst nog de kans krijgen om zich te ontwikkelen.

 

Beschikbaarheid van voedingsstoffen

 

CANNACURE maakt en houdt je plant gezond, schoon en glanzend. Dit zorgt voor een optimale fotosynthese. Op deze manier kan je plant zich concentreren op zijn vruchten en bloemen. In combinatie met CANNABOOSTvormen er zich sneller en kwalitatief betere vruchten en bloemen. De beschikbaarheid van voedingsstoffen voor je plant is erg belangrijk om goede resultaten te behalen. CANNA garandeert de beschikbaarheid van deze voedingsstoffen wanneer u CANNACURE gebruikt in combinatie metCANNABOOST AcceleratorCANNA PK 13/14 en de reguliere CANNA voeding.

 

Zorgt voor optimale weerstand

 

Samen met de andere CANNA voedingsstoffen en additieven zorgt CANNACURE ervoor dat je plant voldoende energie niveaus beschikbaar heeft om plagen af te weren. Het mengen van verschillende merken voedingsstoffen kan de gezondheid van je plant in gevaar brengen. Dit kan resulteren in een tekort aan plantaardige energie waardoor ziektes meer kans hebben om toe te slaan op cruciale momenten.

 

Betere groei en bescherming

 

CANNACURE is geen bestrijdingsmiddel, maar heeft er wel de eigenschappen van. Het product is biologisch afbreekbaar en kan zonder beschermende kleding worden toegediend. Door CANNACURE te gebruiken ben je niet alleen verzekerd van een goede kweek met hoge resultaten, daarnaast schaadt je het milieu en de eigen gezondheid niet. CANNACURE maakt het voor plagen en meeldauw op een natuurlijke wijze onmogelijk om je plant aan te tasten.

CANNACURE Gebruiksaanwijzing

 

 • Dosering: 330 ml op 1 liter water
 • Spray minimaal 1 keer per week tot aan de oogst
 • Gebruik een fijne sprayer om de effectiviteit te vergroten
 • Niet meer voeding klaarmaken dan in 10 dagen verbruikt wordt
 • Niet gebruiken samen met producten die waterstofperoxide bevatten
 • Niet mengen met andere stoffen dan water
 • CANNACURE is te gebruiken samen met andere voedingsmiddelen

 

Overige aanwijzingen

 

 • Voor gebruik de fles goed schudden
 • Gesloten en op een donkere, vorstvrije plaats bewaren
 • Buiten bereik van kinderen houden

 

Waarborgen/garanties

 

De verpakking is vervaardigd van 100% Polyethyleen (PVC- en cadmium-vrij), een makkelijk afbreekbare kunststof die tevens recyclebaar is.

0753321680962
Meer informatie
EAN code 0753321680962
merk Canna
Productlijn Canna Additieven
Levertijd
Levertijd 1 werkdag
Inhoud Liters 1 ltr
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Canna Cure Geconcentreerd 1 ltr
Uw waardering