Door de Lock Down omtrent het COVID-19 virus zijn wij genoodzaakt anders te werken. Lees hier wat er veranderd.
Bio best roofmijttegen kasspint 2000 st.

Bio best roofmijttegen kasspint 2000 st.

Bio best vangstrook blauw 10 st. p/ pakket

Bio best vangstrook blauw 10 st. p/ pakket

Bio best roofwants tegen trips 1000 st.

Bio Best Roofwants tegen trips 1000 st
€ 198,30
1 week
SKU
3446
Cityplants.nl verkoopt alleen de bestelkaarten via de webshop. Wij leveren dus NIET het eindproduct ( levende beestjes). Na ontvangst kaart, kunt u deze thuis invullen en desgewenst op datum laten leveren op een adres naar uw keuze. Gelieve de instructies op de kaart goed door te nemen bij ontvangst. Voor info neemt u gerust contact op.

De larven van tripsen beginnen direct na het uitkomen al met het eten van bladweefsel aan de onderkant van het blad. Zij zuigen de plantencellen leeg en zo ontstaan er zilvergrijze vlekken op de bladeren. Hierop zijn zwarte puntjes te zien, dit zijn de uitwerpselen. De trips populatie kan zich in een korte tijd zeer snel ontwikkelen. Hoe hoger de dichtheid hoe groter de kans dat er ook schade optreedt aan de bloemen en/of vruchten. 
De natuurlijke vijand van de trips is de roofwants. De roofwants is een echte veelvraat en voedt zich met tripsen, hun larven en eitjes. Als er geen tripsen zijn zal de roofwants zich voeden met pollen en andere insecten zoals witte vliegen, luizen en spinten. Bij een grote hoeveelheid prooi doden ze meer dan ze als voedsel nodig hebben.
Meer informatie
merk Bio Best
Levertijd
Levertijd 1-3 werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bio best roofwants tegen trips 1000 st.
Uw waardering