Door de Lock Down omtrent het COVID-19 virus zijn wij genoodzaakt anders te werken. Lees hier wat er veranderd.
B'Cuzz Wortelstimulator 500 ml

B'Cuzz Wortelstimulator 500 ml

B'Cuzz Wortelstimulator 250 ml

B'Cuzz Wortelstimulator 250 ml

B'Cuzz Wortelstimulator 1 ltr

B'Cuzz Wortelstimulator 1 ltr
€ 55,00
Levertijd 1 werkdag
Nog 2 beschikbaar
SKU
2711
Inhoud: 1ltr
Het is bekend dat de kwaliteit van een plant voor 50% onder de grond zit. Dus een groot en gezond wortelstelsel draagt in belangrijke mate bij aan een goed ontwikkelde plant. Om dit mogelijk te maken zorgt deze Root Stimulator voor een explosieve groei van het wortelstelsel en heeft het een remmende werking op bodemziekten zoals Pythium, Fusarium en Wortelluis. Tevens zal deze wortel stimulator ook het bodemleven een flinke oppepper geven, waardoor de plant meer en gemakkelijker voedingstoffen kan opnemen uit het substraat. De wortels zullen sneller vertakken en ook omvang van het wortelvolume zal bijzonder toenemen, waardoor de plant meer houvast krijgt en haar omvang ook bovengronds zal uitbreiden. Ook zal de plant met een goed ontwikkeld en verankerd wortelstelsel in het eindstadium meer bloemtrossen kunnen dragen, wat uiteindelijk zal resulteren in een betere oogst!

 

Toepassing
Vanaf de eerste week toevoegen aan het voedingswater. Kan dagelijks worden gebruikt bij het bevloeien van het gewas. Na de tweede week vervangen door B’cuzz Booster.

Kwaliteit gewaarborgd
De stimulatoren en vloeibare voedingen van Atami zijn onder de draaidop geseald en lichtdicht verpakt, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.
 
Dosering: (1:1000)
1 ml per liter water.
Meer informatie
merk B'Cuzz
Levertijd
Levertijd 1 werkdag
Inhoud Liters 1 ltr
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:B'Cuzz Wortelstimulator 1 ltr
Uw waardering