Door de Lock Down omtrent het COVID-19 virus zijn wij genoodzaakt anders te werken. Lees hier wat er veranderd.
B'Cuzz Booster Coco Indica 1 ltr

B'Cuzz Booster Coco Indica 1 ltr

B'Cuzz Booster Coco Universeel 100 ml

B'Cuzz Booster Coco Universeel 100 ml

B'Cuzz Booster Coco Indica 5 ltr

B'Cuzz Booster Coco Indica 5 ltr
€ 87,70
Levertijd 1-3 werkdagen
SKU
2705
Inhoud: 5 ltr.
Deze booster is speciaal samengesteld voor de teelt op kokos. Het heeft een gunstige invloed op belangrijke micro organismen en bacteriën die het bodemleven een goede stimulans geven en zo de conditie van de plant helpen te verbeteren. Op die manier zorgt Coco Booster voor extra stabiliteit en een biologisch evenwicht in het substraat, waardoor de ontwikkeling van het wortelstelsel zal toenemen. Naast aqua-bacteriën, bevat deze booster ook essentiële micronutriënten in chelaatvorm. Micronutriënten zijn voedingscomponenten die de plant absoluut nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen, maar niet zelf aan kan maken. Deze booster zorgt er dus voor dat tekorten tijdens de groeicyclus zich niet snel zullen voordoen. Ook helpt de Coco Booster de citroenzuurcyclus op gang, zodat alle belangrijke voedingsstoffen direct worden omgezet in energie voor de plant.

 

Toepassing
Vanaf de groeifase toevoegen aan het voedingswater. Kan tijdens het groeistadium dagelijks worden gebruikt bij het bevloeien van het gewas.

Kweektip
Atami adviseert het gebruik van Coco Booster in combinatie met de B’cuzz Coco bloeistimulator voor een optimaal resultaat.

Kwaliteit gewaarborgd
De stimulatoren en vloeibare voedingen van Atami zijn onder de draaidop geseald en lichtdicht verpakt, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

MSDS
Coco Booster Universal


Dosering:
Week 1 en 2: 0,5 - 1,0 ml per liter water.
Week 3 en 4: 0,1 - 0,5 ml per liter water.
Week 5 en 6: 0,1 - 0,5 ml per liter water.

Meer informatie
merk B'Cuzz
Levertijd
Levertijd 1-3 werkdagen
Inhoud Liters 5 ltr
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:B'Cuzz Booster Coco Indica 5 ltr
Uw waardering