Door de Lock Down omtrent het COVID-19 virus zijn wij genoodzaakt anders te werken. Lees hier wat er veranderd.
ARTS Terra Bact	5 ltr

A.r.t.s terra bact 5 ltr.

A.r.t.s velgro tegen trips 250 ml.

A.r.t.s velgro tegen trips 250 ml.

A.r.t.s Fungus Free 250 ml.

ARTS Toprot 250 ml tegen toprot roest en meeldauw
€ 36,70
1 week
SKU
3433
Inhoud: 250 ml.
Een professioneel biologisch spuitmiddel uit Nederland ter voorkoming en onderdrukking van TOPROT, BUDROT, ROEST en MEELDAUW (meeldauw begint meestal bij je verse lucht inlaat of bij de deur) met als actieve stof lecithine met extra uitvloeier en groeibevorderaar. Een goede bedekking met ARTS TEGEN TOPROT sluit bladschimmels zoals meeldauw en roest op. Deze mechanische werking voorkomt dat resistentie tegen schimmelziekten opgebouwd wordt.

 

Door het middel elke 14 dagen te spuiten kan men voor 90% voorkomen dat er meeldauw, roest en toprot op zal treden. Hierdoor kan men zeker 2 weken langer door kweken en zoals je weet in de laatste weken wordt de zwaarte van je bloemen gevormd.

 

ARTS TEGEN TOPROT is een veilig en langwerkend middel maar doordat er uitgroei optreed moet men elke 14 dagen alle planten met een halve dosering blijven behandelen. Bovendien stimuleren de natuurlijke extracten in ARTS TEGEN TOPROT de plantengroei extra, vooral de planten die in de stress zitten, wat optreed net na het planten en als de planten de bloeiface in gaan.

 

ARTS TEGEN TOPROT kent geen wachttijd en laat geen residue, geur of smaak achter.


Toepassing en dosering:
 ltr. spuitvloeistof is voldoende voor ca 10 m². Enkele minuten voor het doven van de lampen spuiten. Flesje goed schudden voor gebruik

 

  • CURATIEF (bestrijdend): 50 ml ARTS TEGEN TOPROT mengen met 1 liter water of dit flesje op 5 liter water. De spuitvloeistof in ruime mate over de planten en toppen spuiten;
  • PREVENTIEF: 25 ml op 1 liter water ARTS TEGEN TOPROT elke 14 dagen over de toppen en bladeren der planten spuiten. Overgebleven spuitvloeistof opruimen. Door de toegevoegde uitvloeier kan je pas geplante plantjes ’n spuitbeurt geven met dit middel, maar dien je zo vlug als je planten in de bloei gaan minimaal nog ’n keer te herhalen.


Houdbaarheid
ARTS TEGEN TOPROT is jaren houdbaar mits goed gesloten, koel, droog en vorstvrij bewaard.


Waarschuwing


  • Niet geschikt voor menselijke consumptie;
  • Tijdens het spuiten plastic handschoenen dragen;
  • Buiten bereik van kinderen bewaren.
Meer informatie
merk A.R.T.S.
Levertijd
Levertijd 1-3 werkdagen
Inhoud Liters 250 ml
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:A.r.t.s Fungus Free 250 ml.
Uw waardering