Wolf Garten Terrasbezem + Voegenkrabber Set incl. 144cm Steel

Wolf Garten Terrasbezem + Voegenkrabber Set incl. 144cm Steel

Wolf Garten Winterbezem WB 40 M - Straatbezem 40cm

Wolf Garten Winterbezem WB 40 M - Straatbezem 40cm

Wolf Garten B40M Terrasbezem + ZMi150 Multi-Star ALU Steel 144cm

€ 20,95
Levertijd 1-3 werkdagen
SKU
TRI062001

Deze voordelige set van Wolf Garten is ideaal voor het schoonhouden van uw terras, looppad en/of oprit. De set bestaat uit de Multi-star terrasbezem B 40 M + Multi-star steel ZMi 15. De Multi-star terrasbezem B 40 M is voorzien van stevige, 70 mm lange kunststof borstelharen die ervoor zorgen dat ook de diepere voegen grondig worden schoongeborsteld voor buitengewoon schone buitenoppervlakten. De werkbreedte van deze Terrasbezem is 40 cm en de bijgeleverde Multi-star steel is een aluminium steel van 144 cm lengte, de ZMi 15.


WOLF-Garten B40M Terrasbezem 40CM
De WOLF-Garten Multi-star Grote Terrasbezem is een multifunctionele bezem die effectief en met een minimale inspanning vuil verwijdert van oprit, terras en looppaden. De ruime 40cm werkbreedte van deze WOLF-Garten Terrasbezem betekent dat u met minder slagen hetzelfde werk klaart. Deze bezem is voorzien van duurzame, weerbestendige kunststof borstelharen die vele jaren meegaan. Bovendien is deze bezem dankzij de multifunctionele haren ook geschikt om in de winter verse sneeuw te vegen.
Deze bezem heeft een zeer uniek gevoel - het voelt aan alsof de borstelharen oppervlak grondig borstelen, wat betekent dat je schoner veegt bij elke slag van je bezem. Het reinigen van de garage, patio of oprit is gemakkelijker dan ooit met deze WOLF-Garten Terrasbezem.

WOLF-Garten ZMi-150 Aluminium Steel
Deze lichtgewicht Multi-star Steel is onze bestverkopende Steel voor WOLF-Garten tuingereedschap! Ergonomisch ontworpen om gemakkelijk te verbinden met alle WOLF-Garten Tuingereedschap accessoires.

  • 144cm lange, lichtgewicht, sterke aluminium handgreep
  • Best verkopende WOLF-Garten tuingereedschapsteel
  • Koppelbaar met alle Multi-star tuingereedschap

WOLF Garten Multi-star kliksysteem
Geen gedoe meer van een loskomende steel en tuingereedschap. Dankzij het Wolf-Garten Multi-star kliksysteem zit de Terrasbezem onwrikbaar vast in de Multi-star Steel. Het Multi-star-systeem creëert een op maat gemaakte ervaring voor u. Voorbij zijn de dagen van loslatende bezemgstelen! Alle WOLF-Garten Multi-star Bezems klikken veilig en stevig in de Multi-star Steel met de juiste lengte. De Multi-star Stelen zijn er in verschillende maten, zodat u altijd de perfecte maat voor uw lengte kunt vinden.

Meer informatie
merk Wolf Garten
Levertijd
Levertijd 1-3 werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wolf Garten B40M Terrasbezem + ZMi150 Multi-Star ALU Steel 144cm
Uw waardering