We zijn vanaf heden op Zaterdag gesloten!

TOP Plantfood A+B 1000ltr SET

TOP A-B Plantfood is een complete hoogwaardige wateroplosbare meststof. Bestaande uit A component NPK 10-24-24 en B component Calcium TE+.

Deze 2 componenten zijn vervaardigd met een uitgebalanceerde mix van voedingssstoffen van de hoogste technische kwaliteit. Er is bewust gekozen voor deze hoge gradatie van grondstoffen omdat deze een hogere voedingswaarde voor uw gewassen opleveren.

Deze set A&B kan toegepast worden op alle mediums.

Aarde-Coco-Steenwol-Mapito-Hydro-Aqua

€ 49,95
Levertijd 1-3 werkdagen
SKU
TOP003
TOP Plantfood A+B TOP A-B Plantfood is een complete wateroplosbare meststof van hoge kwaliteit. Bestaat uit A-component NPK en B-component calcium TE+. A+B gecombineerd is een NPK van 10-24-24. Beide ingrediënten zijn gemaakt met een uitgebalanceerde nutritionele combinatie van de hoogste technische kwaliteit. Deze hoogwaardige grondstof is zorgvuldig geselecteerd omdat ze uw gewassen een hogere voedingswaarde geven TOP Plantfood is een minerale, tweecomponenten, essentiële plantenvoeding voor de gehele plantengroeicyclus. TOP Plantfood is ontwikkeld door een bekende Biochemicus met jaren ervaring in de ontwikkeling van plantvoeding. Top Fertilizer A: 900 gram (1000ltr voeding) Top Fertilizer B: 600 gram (1000ltr voeding) Geschikt voor alle medium Een volledig uitgebalanceerde poedervoeding zorgt voor een geweldige groei en laat planten volledig groeien. TOP Plantfood is geschikt voor alle media zoals aarde, kokos, water en water. De bereide voedingsoplossing is na oplossen in water minstens 30 dagen houdbaar. Ook onder extreme omstandigheden en met speciale ingrediënten voor maximale wateroplosbaarheid. De aanbevolen pH ligt tussen 5,5 en 6,5. U hoeft alleen de benodigde hoeveelheid Deel A voedingspoeder af te wegen en te mengen met een kleine hoeveelheid water van 20-22o C totdat het volledig is opgelost. Voeg vervolgens de benodigde hoeveelheid water toe volgens de weging van het voedingspoeder. Weeg ten slotte de benodigde hoeveelheid voedingspoeder van component B af, voeg een beetje water toe, roer bij een temperatuur van 20-22°C tot het volledig is opgelost en meng dan met de oplossing. Te Gebruiken op: Aarde Coco Hydro Steenwol Aqua
Meer informatie
merk Cityplants
Levertijd
Levertijd 1-3 werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TOP Plantfood A+B 1000ltr SET
Uw waardering