Door de Lock Down omtrent het COVID-19 virus zijn wij genoodzaakt anders te werken. Lees hier wat er veranderd.
Legrand Omnirex timer analoog p/15min

Legrand Omnirex timer analoog p/15min

Seconde timer digitaal 16 a ohm

Seconde timer digitaal 16 A Ohm
€ 128,55
1 week
SKU
1458
Wie kent ze niet de tijdklokken, onmisbaar voor in en rondom uw huis. Als u s ’avonds weg gaat even de klok instellen zodat op een bepaalde tijd het licht aanspringt en op een bepaalde tijd het licht weer uitgaat. Het lijkt net of er iemand thuis is.

 

De Seconde timer digitaal 16A Ohm is een digitale tijdschakelklok welke een minimale schakeltijd heeft van één seconde. De Seconde timer digitaal 16A Ohm is zeer geschikt om bijvoorbeeld uw luchtbevochtigers te laten regelen. Met de seconde timer digitaal 16A Ohm kan je in de weekperiode een aantal programma's instellen.

Het programma kan bijvoorbeeld dagelijks worden herhaald, maar de Seconde timer digitaal 16A Ohm heeft ook de mogelijkheid om het programma op één bepaalde dag in de week te laten werken. Seconde timer digitaal 16A Ohm is beveiligd met een zekering van 16 A. Een vervangbare batterij zorgt ervoor dat uw programma’s die u ingesteld heeft bij stroom uitval bewaard zullen blijven. Dit alles bij elkaar is het dus een zeer prettig apparaat om mee te werken.

Let op wij geven geen garantie bij het doorbranden van uw tijdklok. Sluit daarom uw assimilatielamp nooit rechtstreeks aan op uw tijdschakelaar. Doe dit altijd via een relaiskast of schakelbord
Meer informatie
merk Cityplants
Levertijd
Levertijd 1-3 werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Seconde timer digitaal 16 a ohm
Uw waardering