No mercy bacterial 50 ml.

No mercy bacterial 50 ml.

No mercy g.a spray 100 ml

No mercy g.a spray 100 ml

No mercy co² tabs

No mercy CO² Tabs
€ 12,00
Levertijd 1-3 werkdagen
SKU
2390
BCO2-Tabs is een wonderlijk product speciaal doorontwikkeld voor planten op elk groeimedium. Waar vroeger (en nu ook nog) met dure en ingewikkelde systemen de lucht van extra koolzuur (CO2) werd voorzien, daar zijn deze tabs: revolutionair, goedkoop, makkelijk en erg doeltreffend!

 

Groeistagnatie van veel planten wordt in veel gevallen veroorzaakt door een tekort aan koolzuur (CO2). Slecht geventileerde ruimtes kunnen zelfs een ernstig tekort aan CO2 opleveren. Doordat je nu met de CO2 tabs de planten aan de wortels extra CO2 kunt aanbieden, kun je de moeilijke formules aan de kant schuiven en je planten een optimale groeisnelheid laten bereiken. Let wel, alleen planten die gezond zijn zullen deze extra impuls om kunnen zetten in groeikracht.

 

De tabletten zijn aangelengd met een direct opneembaar magnesiumsulfaat, e.e.a. om magnesiumtekorten door extra groeisnelheid, voor te blijven.
De tabs geven in het water CO2 af, waardoor de fotosynthese assimilatie wordt verhoogd.

 

CO2 is een belangrijke voedingsbron voor planten. In bedekte tuinen is bij voorbaat CO2 tekort door verminderde ventilatie ten opzichte van de open lucht.
Als je planten (of stekken) gezond zijn, gebruik dan een half uur voor de watergift 1 pil voor 100 liter water. Je kunt de tab gewoon in het vat (of emmer) gooien.
Geef minstens 2x per week je planten een extra impuls met CO2, maar bij voorkeur telkens in het drinkwater meegeven. Overdosering is niet bezwaarlijk, maar brengt ook niets extra’s.

 

LET OP: CO2 toevoegen kort voordat het donker wordt brengt geen resultaat! In de donkere uren neemt de plant namelijk geen CO2 op. De tabs binden de CO2 ongeveer 4 tot 6 uur aan het aangeboden drinkwater.

 

Het gebruik van Co2 tabletten is milieuvriendelijk en kan in voorgeschreven dosis geen gevaar opleveren voor mens, plant, dier of micro-organisme.
De watersamenstelling wordt door het gebruik van CO2 tabs niet noemenswaardig veranderd. Wel kan de pH-waarde tijdelijk een licht dalende tendens vertonen.
Gebruik Bacterial om (extra) afvalstoffen (door snellere groei) om te zetten in voedingsstoffen. Een goede biotoop is de basis om een plant een gezonde cyclus te laten groeien en bloeien. De CO2-tabs zullen door het juiste gebruik van Bacterial een optimaal effect teweeg brengen.

Meer informatie
merk No Mercy
Levertijd
Levertijd 1-3 werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:No mercy co² tabs
Uw waardering