Door de Lock Down omtrent het COVID-19 virus zijn wij genoodzaakt anders te werken. Lees hier wat er veranderd.

Hesi ph+ 1 ltr.

Hesi pH+ 1 ltr
€ 8,05
1 week
SKU
3041
Inhoud: 1 ltr.
Corrigeert de pH waarde omhoog van voedingsoplossingen voor de plantenteelt. Voor gebruik tijdens de groei(vegetatieve) en bloei(generatieve) fase van de plant. Geschikt voor alle kweekmethoden.


Product info:
Bij kweek op hydro en coco is het noodzakelijk dat het voedingswater op een bepaalde pH-waarde ingesteld wordt. Deze pH range is rond pH 6 (5,8 - 6,2). Maar ook kleine afwijkingen naar boven en naar onder zijn nog in orde. De reden hiervoor is, dat het voedingswater het wortelmilieu bepaalt want de hydroponische mediums zijn neutraal en geven niets anders dan steun aan de wortels, ze kunnen de voedingsdeeltjes niet opslaan. Daarom moet ook de pH-waarde op het moment van het voeden een optimale waarde hebben, om alle voedingsstoffen maximaal te kunnen opnemen. Is de pH veel lager, kunnen de wortels beschadigen. Is de pH veel hoger, kunnen niet meer alle voedingscomponenten opgenomen worden door de plant.


Gebruik: 
Corrigeren nadat alle voedingstoffen zijn toegevoegd aan het voedingswater.


Dosering: 
Voorzichtig, desnoods met druppeltjes de pH waarde in het voedingsvat corrigeren en de hoeveelheid verbruikte pH-correctoren noteren voor een volgende voedingsbeurt.

Meer informatie
merk Hesi
Levertijd
Levertijd 1-3 werkdagen
Inhoud Liters 1 ltr
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hesi ph+ 1 ltr.
Uw waardering