Door de Lock Down omtrent het COVID-19 virus zijn wij genoodzaakt anders te werken. Lees hier wat er veranderd.
Ata-XL 5 ltr

B'Cuzz Ata-XL 5 ltr

B'Cuzz Ata-XL 1 ltr

Ata-XL 1 ltr
€ 16,70
1 week
SKU
2721
Inhoud: 1 ltr.
Een uitgekiende mix aan natuurlijke bestanddelen, toegevoegde mineralen, vitamines en aminozuren zorgen voor een uitmuntende groei- en bloeistimulator. Eigenlijk vormt Ata XL een wonderdrankje voor uw gewas! Deze rijk samengestelde combinatie heeft een bijzonder gunstige uitwerking op de gesteldheid van het wortelstelsel en stimuleert een groeispurt van de plant met stevige vertakkingen. Tijdens de bloeiperiode zal deze krachtige stimulator de planten nog uitbundiger laten bloeien en zorgen voor goed ontwikkelde rijke bloemen.
Aangezien Ata XL uit natuurlijke ingrediënten bestaat is het mogelijk dat het een organische geur ontwikkelt. Dit is niet van invloed op de werking van het product.

 

Toepassing
Geschikt als toevoeging op de reguliere NPK-voeding voor het kweken op aarde, hydro en kokos. Vanaf de 3e week van de groeicyclus tot aan de laatste week van de bloeiperiode toevoegen aan het voedingswater.

Kwaliteit gewaarborgd
De stimulatoren en vloeibare voedingen van Atami zijn onder de draaidop geseald en lichtdicht verpakt, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

MSDS
Ata XL


Dosering: (1:1000)
1 ml per liter voedingswater.

Meer informatie
merk B'Cuzz
Levertijd
Levertijd 1-3 werkdagen
Inhoud Liters 1 ltr
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:B'Cuzz Ata-XL 1 ltr
Uw waardering